Tancament de piscina Alt Azenco

Una veranda amb piscina

En harmonia amb el vostre entorn

Aquesta tancament alt s’integra perfectament a l’entorn gràcies a les seves formes, materials i colors proposats segons el model triat. Deixa passar perfectament la llum i el seu costat transparent li dóna molta elegància.

Banyar-se tot l’any

Aquest tancament de piscina alt us farà gaudir de la vostra piscina durant tot l’any. Veritable petita veranda, aquesta agradable protecció és una cambra oberta exterior, i a l’hivern, esteu a prop de la natura, confortablement instal•lat a prop de la vostra piscina.

Ja sigui automàtic o manual, el vostre tancament alt de piscina s’obre en alguns minuts per permetre-us gaudir del sol.

La seguretat abans que res

Amb la seva cobertura de policarbonat de 10 o 16 mm, garanteix una solució tèrmica màxima. La seva vidriera lateral és de vidre Sécurit o doble vidriera aïllant. El vidre Sécurit és un vidre antiferides que garanteix la tranquil•litat per a tota la família.

Aquest tancament es pot tancar en clau. Podeu triar entre un sistema amb o sense rail al sòl, i adjuntar-li una motorització.

Els + producte

   • Tancament sense problemes que posseeix l’obertura central, telescòpica integral o una damunt de l’altra./li>
   • Els muntants verticals poden fixar-se en policarbonat o en vidre Sécurit.

Opcion:

   • Portes abatibles / a la francesa
   • Calefacció d’aire
   • Motorització

norme NF-P90-309Elements tècnics

Fixació al sòl: una discreta pota d’acer inoxidable es fixa en la prolongació del tancament associada a unes rodetes assegurades impossible de descargolar sense la clau.

 

opcions

La motorització solar

AZENCO proposa un sistema de motorització solar per als tancaments de piscina residencials gràcies a la tecnologia de plafons fotovoltaics. Un estalvi d’energia gens menyspreable.

És inútil connectar el vostre tancament de piscina a un endoll: el seu funcionament és totalment autònom. D’instal•lació senzilla, fàcil a utilitzar i ecològic.