Tancament de piscina telescopic neo de Azenco

Molt ràpid desplegat

Els plafons corren i encaixen molt fàcilment

Aquest tancament de piscina telescòpic està format per plafons que encaixen els uns amb els altres i d’amplades diferents. Així, podreu descobrir la vostra piscina segons les vostres necessitats, ja sigui mòdul a mòdul, ja sigui en la seva totalitat.

La manipulació s’efectua sense esforç per una única persona. Al nivell funcionalitat i disseny posseeix diversos avantatges complementaris:

 

  • Els plafons són de recobriment d’estructura (avantatge estètic i impermeabilitat òptima)
  • Costats transparents en tota l’amplada


Es replega a l’extrem de la piscina

Instal•lada a la platja, resulta fàcil aixecar totalment el vostre tancament de piscina telescòpic i replegar-la a l’extrem, els elements es desplacen els uns sobre els altres.

Elegància i transparència

Està molt ben dibuixat, les seves corbes harmonioses i els seus costats transparents li donen estil i lleugeresa (un plegat astut de policarbonat transparent limita el nombre de reforços i optimitza l’estètica del producte).

Temperatura de l’aigua preservada

Guanyeu de 7 a 10º de temperatura a l’aigua, fet que us permet aprofitar la vostra piscina d’abril a octubre.

norme NF-P90-309Els + producte

  • desplegament ràpid
  • arquitectura contemporània de recobriment d’estructura
  • opció motorització fixada a l’exterior del primer element per un estalvi d’espai i més discreció
  • opció porta corredera: el sistema únic d’obertura corredera permet accedir a la piscina en un obrir i tancar d’ulls sense desbloquejar els elements de seguretat.

LA GAMMA TANCAMENTS DE PISCINA TELESCÒPICS AZENCO

El NEO 18

abri neo 18

Aquest tancament de piscina telescòpic molt baix (18 cm. d’alçada lateral al primer element) és discret i s’integra harmoniosament a l’entorn. Així mateix, està ben estudiat per garantir un màxim de confort d’utilització.

El NEO 30

abri neo 30

 

El tancament de piscina telescòpic NEO 30 (30 cm. d’alçada) és discret i ofereix la possibilitat de banyar-se a sota.

 

El NEO 50

abri neo 50

 

Aquest tancament de piscina telescòpic NEO (50 cm. d’alçada) és de manipulació senzilla i us permet banyar-vos fins i tot quan està totalment tancat. Així, podeu gaudir de la vostra piscina d’abril a octubre sempre. 

 

El XXL

abri neo XXL

 

Aquest tancament de piscina telescòpic, idèntic al tancament telescòpic NEO, es beneficia de la tecnologia i dels perfils reforçats utilitzats en els tancaments residencials, s’adapta a les piscines fora de sèrie, tot sense perdre la discreció i l’estètica.

 

 

opcions

Una motorització invisible

option piscine abri moteur invisiblePiscina telescòpica Neo enclosurescan estar equipat amb un nou sistema de propulsió : intel·ligentment ubicat dins del primer panell , és pràcticament invisible , mentre que l’estalvi d’espai. el refugi guanya disseny i lleugeresa.

 

 

el sistema Visio

option visio abri telescopiqueTot és realment possible amb Visio® que a més de simplificar l’accés a la piscina sense haver de desplegar al llarg , permet un fàcil lliscament i es va graduar d’alliberar part de la conca en un temps rècord sense desbloquejar tacs.