Tancament de piscina corbat motoritzat Azenco

Una manipulació simplificada

Aquest tancament de piscina corbat ofereix els mateixos avantatges que la seva homòloga, el tancament de piscina corbat amovible, a més de la facilitat de manipulació.

Bloc motor invisible

La seva utilització està simplificada gràcies a la motorització que permet un desplegament senzill i ràpid.

Una sola persona pot fer córrer fàcilment els plafons des de l’extrem de la piscina per descobrir-ne la integritat. El bloc motor és invisible i encastat sota l’enrajolat de la piscina. El tancament de la piscina corbat motoritzat és descapotable parcialment o totalment.

norme NF-P90-309Els + producte

En posició oberta o tancada, els motors es mantenen invisibles.
 

opcions

El sistema Visio

option Vision pour abir de psicineTot és realment possible amb Visio® que a més de simplificar l’accés a la piscina sense haver d’implementar cap tipus de refugi , permet una fàcil i llisca a alliberar la meitat de la conca en un temps rècord sense desbloquejar tacs graduades.

El clic up

option clic upAZENCO proposa per als tancaments de piscina plans amovibles i corbats amovibles un sistema de barres de manteniment motoritzades.

Sense necessitat d’enlairar el plafó, aquesta barra de manteniment se n’ocupa ella sola.

El clip and move

option abri piscine clip and mouveClip and Move és una opció enginyosa que permet estalviar temps i una manipulació fàcil del tancament de piscina. Ideal per als tancaments de piscina corbats i VISIO®, permet a una sola persona retirar els plafons i fer-los córrer sense necessitat de desbloquejar les potes de fixació i d’aixecar els plafons.

Aquesta operació s’efectua mitjançant una senzilla pressió.