Tancament de piscina corbat modulable Visio® de Azenco

Més ràpid dins de l’aigua

Un accés encara més fàcil

Cada plafó d’aquest tancament de piscina corbat està format per dues obertures correderes que permeten segons les vostres necessitats un accés més fàcil a la piscina. Les obertures corren d’ambdós costats, independentment les unes de les altres, en tota la meitat de la volta, sense haver d’aixecar les potes de fixació i els costats del tancament. Amb VISIO®, no hi ha més necessitat de treure o d’aixecar els plafons del vostre tancament de piscina per gaudir del bany.

Aquest sistema únic permet en un mínim de temps orientar l’obertura del tancament en funció del sol o del vent, i de banyar-se a sota.

Muntat sobre rodetes, VISIO® es desplega molt fàcilment quan desitgeu retirar completament el tancament

Encara més seguretat

Una visió de 360º sobre el conjunt de la piscina permet una vigilància important dels nens. El tancament de piscina corbat VISIO® es tanca molt fàcilment, fet que reforça la seguretat.

Obertura modulable única

Amb una graduació d’obertura corredera, moduleu segons les vostres necessitats l’obertura del vostre AZENCO en un obrir i tancar d’ulls.

Sense rails al sòl

Quan el tancament de piscina corbat VISIO® és oberta, l’absència de rails al sòl us permet conservar tota l’estètica de la vostra piscina.

norme NF-P90-309

Els + producte

  • de senzilla manipulació
  • accés molt ràpid a la piscina
  • modularitat

 

opcions

An invisible drive

option abri piscine clic upAZENCO is innovating to make your pool enclosure even more discreet and attractive. A store under the pool deck is provided to house the entire drive unit.

The absence of rails on the ground* and fitting only to the deck means the enclosure can be completely removed and the pool returned to its original state.

This system is suitable for flat pool enclosure models, curved pool and Visio®* pool enclosures.

*depending on the slope of the deck.