La terrassa de piscina d'hidromassatge de Azenco

El benestar durant tot l’any

Una cobertura ideal per a la vostra piscina d’hidromassatge

Quin plaer viure l’exterior de l’interior a recer del vent, de la pluja i del fred amb el tancament de la piscina d’hidromassatge.

Estètic, oferint una vista sobre l’exterior, aquest tancament de piscina d’hidromassatge us permet gaudir de moments de benestar durant tot l’any.

De manipulació senzilla

Pràctica i lleugera, aquest tancament piscina d’hidromassatge és molt fàcil de manipular. El podeu obrir i tancar fàcilment.

S’adapta a totes les piscines d’hidromassatge

Azenco us proposa nombrosos models de molt alta qualitat. Si l’espai al voltant de la vostra piscina no és totalment pla, us recomanem triar un tancament de piscina d’hidromassatge sense rail.

Els + producte

  • adaptable (existeix amb o sense rail)
  • completament descapotable
  • benestar i confort durant tot l’any

Opcions:

  • Portes abatibles / a la francesa / paravent
  • Calefacció d’aire

norme NF-P90-309Elements tècnics

Fixació al sòl: rail antielevació d’alumini en la prolongació del tancament associat a rodetes segures impossibles de descargolar sense la clau.

 

opcions

la motorització solar

motorisation solaire abir piscineAZENCO proposa un sistema de motorització solar per als tancaments de piscina residencials gràcies a la tecnologia de plafons fotovoltaics. Un estalvi d’energia gens menyspreable.

És inútil connectar el vostre tancament de piscina a un endoll: el seu funcionament és totalment autònom. D’instal•lació senzilla, fàcil a utilitzar i ecològic.