els serveis i les garanties Azenco

 

GARANTIES ÒPTIMES

Per als seus tancaments de piscina, AZENCO garanteix 10 anys tots els perfils d’alumini d’alta qualitat de termolacat així com les plaques de policarbonat tractat antiUV doble cara.

Es tracta de materials que han estat seleccionats per la seva qualitat de longevitat i de solidesa. Per exemple, els perfils, ofereixen una molt elevada resistència a les diferències climàtiques. Triant el millor de la tecnologia, optimitzem les prestacions dels nostres productes que estan fabricats a França.

TESTATS PER A VOSALTRES

S’efectuen nombrosos tests d’ús, en particular en laboratori, per obtenir l’homologació de perfils i optimitzar les qualitats del producte a nivell de funcionalitat, de resistència i tècnica.

Per exemple: tests d’envelliment a la boira salina, tests de comptabilitat entre els nostres productes i l’entorn de la vostra piscina, tests de resistència a la neu i al vent… Tots els nostres productes estan certificats per un establiment independent, el Laboratori Nacional d’Assaigs-LNE.

IMPORTÀNCIA DE LA SEGURETAT

Totes els tancaments de piscina Azenco* responen a les normes de seguretat NF-P90-309. Des de gener de 2003, la llei imposa la instal•lació d’un dispositiu de seguretat normalitzat: llei núm. 2003-09 de 3 de gener de 2003. Aquesta llei té com a objectiu d’assegurar les piscines amb l’objectiu de prevenir els ofegaments de nens.

Des de l’1 de gener de 2004, les noves piscines privades, d’ús individual o col•lectiu, han d’estar proveïdes d’un dispositiu de seguretat.

Des de l’1 de maig de 2004, les piscines existents a les vivendes llogades estan també sotmeses a aquesta obligació.

Des de l’1 de gener de 2006, totes les altres piscines entren en el marc d’aquesta llei.

*El tancament Pooldeck respon a la norma de seguretat NF-P90-308.

EL SERVEI POSTVENDA AZENCO

Disponibles, ràpids i competents, els tècnics Azenco estan a la vostra disposició per a tot tipus d’intervenció a domicili si fos necessari. També disposem d’un servei d’atenció telefònica per respondre a totes les vostres sol•licituds. Així mateix, podeu contactar el nostre Servei Postvenda via la nostra pàgina Web.
contact@azenco.fr

INSTALLACIÓ

La instal•lació l’efectuem nosaltres, la qual cosa representa una garantia de la qualitat Azenco. Els nostres tècnics experimentats realitzen l’encaix final i el muntatge in situ, vetllant fins al mínim detall per al bon funcionament del producte que acabeu d’adquirir.