Les nostres seleccions tècniques

Avenços tecnològics al servei del confort

Un acabat perfecte

Perfils, revestiments, tractaments, tot ha estat pensat per a una estètica que ofereix a més una ergonomia excel•lent a tots els nostres productes.

A banda del seu costat protector, les creacions Azenco són estètiques: línies pures perfectament dibuixades, materials lleugers, resistents, d’acabats perfectes, agradables al tacte i a la vista.

Materials de gamma alta

Triant el millor de la tecnologia, optimitzem les prestacions dels nostres productes

Els tancaments de piscina baix (plans, corbats, telescòpics):

Els perfils dels nostres tancaments de piscina baixos estan fets d’alumini termolacat marca Qualicoat QualiMarine i les plaques són de policarbonat alveolar 8mm tractat antiUV doble cara. (alumini i policarbonat garantits 10 anys).

Els perfils posseeixen un canal de ventilació que limita la condensació en les plaques de policarbonat. Les juntes EPDM entre els perfils i les plaques garanteixen una impermeabilitat excellent.

Els tancaments de piscina residencials (mitjà alt ABF, mitjà alt R-design, alt ABF, alt R-design, adossat, fixat, rotonda) i els tancaments de piscina d’hidromassatge:

Els materials utilitzats per aquests tancaments de piscina residencials i les piscines d’hidromassatge difereixen una mica dels utilitzats per als tancaments de piscines baixes. Aquests tancaments s’utilitzen com una habitació per viure-hi, es beneficien de mòduls i de materials d’impermeabilitat encara més resistents.

El policarbonat de sostrada
La placa de policarbonat alveolar de 10 m o 16 mm de gruix garanteix un millor aïllament tèrmic (U = 2,7W / m2.K°). Tractament antiUV en les 2 cares (garantia de 10 anys per radiació directa i reverberació).
Habitabilitat:
Les parets laterals gairebé verticals i el feble efecte escala permeten utilitzar 100% de la superfície coberta.

El color gris antracita de granit:
Aquest color de sèrie, dinàmic i tendència, s’integra fàcilment en tots els entorns. La qualitat del termolacat està prevista per resistir a les topades i badaments.

Vidriera lateral de vidre Sécurit:
Aquesta vidriera d’un gruix de 4 mm suporta millor les topades que el vidre simple, es manté recta, no s’encorba i sobretot no es bada.

El recobriment d’estructura:
Aquest principi de recobriment de triple junta perifèrica garanteix una millor impermeabilitat (sense junta de raspall).

Les terrasses de piscina mòbils:

L’estructura de la terrassa mòbil és d’alumini. Està equipada de rodes amb rodaments d’agulles d’acer inoxidable.
La terrassa mòbil accepta una càrrega de 150 kg/m2.
Està equipada de rails d’alumini en el sentit longitudinal de la piscina. Els rails han d’anar fixats en una superfície sòlida no amovible (costat formigó o platja de la piscina). 4 revestiments de sòls compostos estan disponibles: marró clar i fosc, gris clar i fosc.

 

LES NOSTRES PATENTS

 • logos-visio

  EL SISTEMA VISIO®

  * El Sistema Visio® permet una obertura modulable única sense desbloqueig dels sistemes de fixació.

  » per a més informació

 • logos-texte-pooldeck

  EL POOLDECK

  El sistema Pooldeck, terrassa mòbil transforma el vostre tancament de piscina en platja de piscina o/i en terrassa.

  » per a més informació

 • logos-texte-roll

  EL SISTEMA ROLL’N ROLL

  El sistema Roll’n’roll permet, gràcies a rodes dobles, un desplegament més fàcil del tancament de la piscina.

  » per a més informació

 • EL MOTOR INVISIBLE

  El bloc motor està integrat en un espai situat sota de la platja de la piscina.

  » per a més informació

 • logo R design

  EL R-DESIGN

  Una forma contemporània amb un encorbament lleuger que aporta una nova estètica als tancaments de piscina altes i mitjanes.

  » veure la r-design coberta

 • logo volet hybride

  Aquesta coberta 2 en 1 combina la tecnologia de la coberta de piscina i la del tancament de piscina plana AZENCO. S’adapta a piscines que posseeixen una escala situada en la seva llargada.

  » veure la coberta hibrida