Les nostres patents

 

AZENCO, PATENTS CASOLANES

AZENCO és abans que res innovació i voluntat de proposar nous productes.
Aquest esperit és al centre de la nostra estratègia per proposar un disseny contemporani i opcions exclusives que aporten encara més plaer, confort i més seguretat en la millor relació qualitat/preu.

Fem tot el possible perquè aquesta mecànica funcioni perfectament, de manera senzilla.
L’equip AZENCO ha desenvolupat i patentat solucions perquè l’ús dels seus productes sigui el més còmode possible.

LA PATENT VISIO® SISTEMA

logo Visio systeme
El Visio® Sistema que permet una obertura modulable única sense desbloqueig dels sistemes de fixació.

A més de simplificar l’accés a la piscina sense estar obligat de desplegar tot el tancament, aquesta innovació permet un lliscament senzill i graduat d’alliberar la meitat de la piscina en un temps record, sense desbloquejar els cargols de fixació. Els plafons de policarbonat llisquen d’una part a l’altra del tancament.

Es munta en rodes dobles que permeten un desplegament molt fàcil. No deixen cap rastre al tancament una vegada aquest apilat. Tot és veritablement possible amb Visio® que, a més del fet de simplificar l’accés a la piscina sense estar obligat de desplegar tot el tancament, permet per mitjà d’un lliscament senzill i graduat d’alliberar la meitat de la piscina en un temps rècord, sense desbloquejar els sistemes de fixació.

LA PATENT POOLDECK

Pooldeck

El sistema Pooldeck, terrassa mòbil transforma el vostre tancament de piscina en platja o/i en terrassa.
És el 3 en 1 d’AZENCO. Més que un tancament, és una veritable plataforma modulable que s’adapta arreu.
Aquesta innovació ofereix un estalvi d’espai considerable per als petits espais i s’adapta a les piscines petites.

LA PATENT ROLL’N ROLL

logo roll'n'roll

El sistema Roll’n’roll permet, gràcies a les seves rodes dobles, un desplegament més fàcil del vostre tancament de piscina. Una innovació que s’adapta en la gamma de tancaments de piscina plans i corbats: permet fer córrer els primers elements ràpidament els uns sota dels altres fins al final de la piscina.

LA PATENT “MOTOR INVISIBLE”

AZENCO va fins al final de les seves idees amb l’objectiu de què el vostre tancament sigui encara més discret i estètic i innova proposant-vos un sistema de motorització amb el bloc motor integrat totalment sota l’enrajolat de la piscina. (S’adapta als tancaments de piscina corbats i plans).
L’absència de rails al sòl* i una instal•lació únicament a la platja de la piscina permeten aixecar totalment el tancament i retrobar la vostra piscina al seu estat original.
* segons inclinació de la platja

LA PATENT “R-DESIGN”

logo R design
Una forma contemporània amb una lleugera curvatura que aporta una nova estètica als tancaments de piscina alts i mitjans.

LA PATENT “COBERTA HÍBRIDA”

logo volet hybride
Aquesta coberta 2 en 1 combina la tecnologia de la coberta de la piscina i la del tancament de piscina plana AZENCO. S’adapta a les piscines que posseeixen una escala situada al llarg de la piscina.