Azenco industria

 

COBERTES PER A ESTACIÓ DE TRACTAMENT D’AIGUA

Aquesta coberta específica ha de permetre accedir fàcilment a la piscina. Ha de protegir també les agressions exteriors quan està tancat, en particular del sol, ja que la recollida de les aigües necessita una feble temperatura. Molt tècnica, aquest tipus de coberta ha de respondre als plecs de condicions imposats per empreses d’escala nacional i integrant les normes franceses i europees.

COBERTES PER A DIPÒSITS DE SAL

A l’hivern, els stocks de sal han d’estar particularment protegits de la humitat. Hem dedicat aquest producte a aquesta funció, aportant-li a més avantatges específics. Així, pot fàcilment descobrir-se en fase de càrrega per facilitar-ne l’accés Aquest producte industrial està concebut per resistir a les condicions extremes: vent, neu, sal…

ESTACIONS DE RENTAT

Les estacions de rentat que hem concebut mostren la nostra tècnica i les nostres solucions que responen a normes rigoroses de seguretat i de funcionalitat. Aquests coneixements ens permeten crear cobertes específiques destinades a diferents àmbits industrials.

TANCAMENTS PER ALS PROFESSIONALS

AZENCO respon, gràcies als seus coneixements en l’àmbit de les cobertes de piscina, a les demandes d’empreses privades i collectivitats públiques. La seva experiència li permet adaptar-s a les exigències més insòlites.

Exemple 1: terrassa descapotable per a restaurant.
Exemple 2: coberta per a vaixell (BENETEAU)

PUBLIC POOL ENCLOSURES

We have recognised skills in this field with many achievements under our belt. A high level of technical skills is required to meet safety standards in public places.
Our structures, steel beams and our windows are designed for intensive use and ensure water stays at the same temperature.
Our structures, steel beams and our windows are designed for intensive use and ensure water stays at the same temperature.
Our enclosures use 16 mm polycarbonate covering for roof and laminated glass glazing for vertical fills.